Samenwerken

Maison Patrick is een kleine, bijzondere, sfeervolle en huiselijke locatie, die voorziet in tijdelijk logeren met respijtzorg en 24 uurs zorg, respijtzorg thuis, vakantie zonder zorgen en met aanpassingen thuis blijven wonen. U als huisarts of specialist kunt hier mogelijk naar doorverwijzen. Ook andere betrokken partijen uit de eerste lijn of informele zorgcircuit kunnen Maison Patrick aanbevelen zodat de zorgtaken van de mantelzorger even worden overgenomen.

Regiomantelzorgmakelaars
zorgt voor mantelzorgers
 
Heeft u vragen over passende zorg, financieel of praktisch?
Wilt u meer weten over wettelijke regelingen, lokale voorzieningen of over hoe werk en mantelzorg te combineren?
Neem dan contact met mij op:
06-55861133
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.regiomantelzorgmakelaars.nl

Zorgchalet

Stichting Zorgchalet en De Kurenpolder hebben samen alles in huis om u een heerlijke vakantie te bezorgen! In de compleet ingerichte 6-persoons vakantiechalet zijn diverse hulpmiddelen aanwezig om gasten met een fysieke beperking een zorgeloze vakantie te garanderen.

www.stichtingzorgchalet.nl

HTA Budget

Heeft u zelf administratieve ondersteuning nodig of kent u iemand die hulp kan gebruiken?
Aarzel dan niet langer.

HTA Budget helpt u graag!

  • Budgetcoaching 
  • Thuisadministratie 
  • Nabestaandenadministratie 
  • Overige administratieve begeleiding 

Neem contact op met budgetcoach Gerika Hogerwaard voor een gratis kennismakingsgesprek.
www.htabudget.nl

MOB

MOB en Maison Patrick zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van zorg. MOB vult Maison Patrick naadloos aan.

Zo hebben zij beide het uitgangspunt om te zorgen voor verbetering van het welbevinden van de klant, de kwaliteit van zorg, klantgerichtheid en het behouden van en stimuleren van zelfredzaamheid. Ook wanneer u als oudere beperkingen heeft, blijft het belangrijk om van het leven te kunnen genieten.

Ons uitgangspunt hierbij is dat u zo lang mogelijk kunt blijven wonen in uw eigen stad of wijk met eventueel aangepaste zorg en ondersteuning. Tevens hebben wij een gezamenlijke doel: zorgen voor een vlekkeloze aanvulling tussen professionele zorg en informele zorg.

www.mob.nu